Bérelhető tréninghelyszín Budapesten, Zuglóban

Vélemények a bérelhető tréninghelyszínekről

Immár rendszeres látogatója vagyok a tréningháznak. Az előttem visszajelzők is kiemelték a ház otthonosságát, így ezt csak megerősíteni tudom. Zuglónak ez a része a nagyvároshoz képest már a csend és nyugalom birodalma, így a külső környezet is támogatja az elmélyülést, hatékony munkát. A nagyteremben, ha szükséges, csodás nagy tükör tágítja a teret, alakítja a nézőpontot, lendít ki a megszokottból. Ha nincs szükség a tükörre, függöny takarja, varázsos hangulatot teremtve. Rugalmasság a foglalásban, kedves, barátságos ügyintézés. Itt tehát jó alapokra épülhet a jó munka!

Kálmán Márta szupervizor, coach, MBA

Immáron 5. alkalommal voltam a Tréningház „vendége”. Úgy gondolom, azért számít kuriózumnak ez a tréninghelyszín a többihez képest, mert olyannyira családias a ház hangulata, hogy valóban a feladatra tudunk koncentrálni.

(Gyányi Zsigmond)

A villamosmegállótól pár perc sétányira már hatott rám a kertvárosi, nyugodt légkör. Olyan érzés volt ez, mintha a zakatoló várostól távolodva lépegetnék szívem belső útjain, egyre közelebb önmagamhoz is, mint egy ráhangolódásaz elkövetkező coaching órára. Meglátva a házat nagyon megfogott családi kertes ház jellege, körben füves kert, kis bevezető út, madárcsicsergés.

Körbementünk a helyiségeken. Megnéztük a szeparált coach szobát két antik hatású fotellal, a fotelokhoz illő szőnyeggel, képekkel a falon. Megjegyeztem, hogy mennyire inspiráló kis szoba ez az oldott, őszinte beszélgetésekre.

A fehér konyha tisztaságot áraszt, otthonosságot a hatalmas szobanövényekkel, és átláthatóságot a nagy tükörrel. Családi konyhát képzeljenek el. Középen nagy konyhaasztal székekkel, körben a gyönyörű fa konyhabútor és egyéb elmaradhatatlan konyhai kellékek: kávéfőző, mikrohullámú sütő, hűtő. Minden, amire szükség lehet.

A tágas, sok férőhelyes tréningszobán keresztül a beszélgető sarokba lehet átmenni. Szobanövények, parketta, napfény, fehér falak, fénylő tükör, kényelmes fotelek, kisasztal és családias melegség, amit érezni. Jó itt lenni.

Bátran ajánlom, hogy látogasson el ide és érezze meg az otthon melegét a munkában is!

(Ötvös Ágnes)

Ügyfeleimnek nagyon tetszik a kellemes, otthonos, nyugodt környezet. Valamint kiemelkedően fontos számukra a könnyű megközelíthetőség. Mind tömegközlekedéssel, mint autóval egyszerűen elérhető a ház. Az autóval érkezők külön pozitívumként említik, hogy az utcában ingyen lehet parkolni, és minden napszakban van parkolóhely. A ház tulajdonosától minden támogatást megkapok a termek bérlését illetően. Az időpont foglalása nagyon rugalmas és gördülékeny.

Keresztúri-Tóth Kriszta www.noatet.hu